Forum se seli!

cupavi
Postovi: 191
Pridružen/a: 10 vel 2013 13:07

Forum se seli!

PostPostao/la cupavi » 20 sij 2016 18:01

Dragi igrači,

Vrijeme je za promjene:

FORUMI SE SELE!

Nove forume možete pronaći OVDJE!

Naši forumi sele se na Portal, gdje će biti lakše dostupni svima, a posebno novim igračima :-).
Moći ćete se logirati direktno s podacima vaše igre, neće biti potrebe za novim računom!
Osjećat ćete se kao doma!

Ovi forumi uskoro će biti samo "read only" dakle moći ćete uvijek navratiti na ovaj forum i potražiti informacije koje želite, ali nećete moći ništa novo objaviti. Razumijemo da prijelaz neće biti svima lagan, ali u konačnici sigurni smo da ćete uživati na novom Portal forumu!

Naš glavni cilj je napraviti centralnu komunikacijsku platformu za našu zajednicu.
Korisnici koji još uvijek nemaju portal račun morati će ga izraditi kako bi mogli koristiti portal forum. Vaš portal forum biti će tada direktno vezan za vaš portal i vaše igre. Vaše portal korisničko ime biti će ujedno i forum korisničko ime. Znači biti će vam potrebno samo jedno korisničko ime i jedna lozinka kako bi pristupili SVIM Upjers igrama uključujući i forum. Zar to ne zvuči jednostavnije i lakše?

Što sve možete pronaći na portalu?
Biti logiran na portal donosi mnogo dobrih stvari. Svaki igrač koji je prijavljen na portal redovno može sakupljati upjers bodove te uz pomoć njih osvajati određene nagrade. Sve najvažnije vijesti uvijek su objavljene na portalu kao i stranice za pomoć. Mnogi događaji koji će se odvijati samo na portalu također će tamo biti objavljeni.


Hvala svima što ste ove forume održali do sada!
Vidimo se na drugom forumu!


Vaš Upjers Tim

slika
slika
Za pomoć klikni OVDJE