Zvončići,Zvončići

tomislav
Postovi: 542
Pridružen/a: 25 tra 2012 12:58

Zvončići,Zvončići

PostPostao/la tomislav » 27 stu 2012 11:54

...zvone cijelu noć!
Ako posjetite Zelenu Dolinu posjetite Presentinu. Ona će biti potpuno opremljena od Studenog 27og do Siječnja 2og. Pošaljite vašim voljenima Božićne-pozdrave sa predivnim poklonom od Čokoladnog Djeda Božićnjaka do Jelena.

    slika slika slika slika slika slika


Odlične dekoracije vas čekaju u trgovini sa stvarima tijekom isto perioda.

Božićni kaktus je ovdje:

    slika

Nadalje od Studenog 27og do Prosinca 24ot moći ćete saditi Božićne kaktuse. Svi koji se prijave u igru tijekom ovog vremena će dobiti dodatnih 5 sjemenja besplatno. Oni mogu biti zasađeni u vrtu. Ako ih imate dovoljno možete ih mjenjati sve do Siječnja 2og na Božićnom sajmu u Zelenoj Dolinskoj polici sa trofejima koja će vam donjeti bodove ako svakoga dana kliknete jednom na nju.

Važne info o Božićnom kaktusu:

Imajte na umu da Božićni kaktus vam neće dati bodove i oni ne mogu biti prodani. Jedini način reprodukcije je da ih posadite u vašem vrtu. Vremenski booster u Zelenoj Dolini (Božićni sajam) će povećati polja na određeno vremensko razdoblje.

Bonus polja će vas koštati 1 Kredit.

Ovo je samo početak: Božićno vrijeme je skoro pa počelo te vas očekuje puno uzbudljivih kampanja za vas, Zelena dolina je potpuno u Božićnom tonu! Budite sigurni da svratite redovit te nećte propustiti sve što dolazi. Isplati se!


Vaš Upjers Tim