Kako prodati proizvode

tomislav
Postovi: 542
Pridružen/a: 25 tra 2012 12:58

Kako prodati proizvode

PostPostao/la tomislav » 26 srp 2012 11:10

Kako mogu prodati na tržištu?

Molimo Vas da slijedite ove korake:

1. Posjetite grad Green Valley, zatim ulazak na tržište klikom na njega.

2. Na stranici koja se otvori vidjet ćete sve trenutne ponude. Ispod ćete naći dvije mogućnosti. Pod "Pregled proizvoda", možete odabrati sve ponude u samo jednom proizvodu - Sve ponude za mrkve, koji su trenutno na tržištu, na primjer cijene koje su prodajne. Kliknite na "Prikaži moju tržišni štand",kako bi vidjeli svoj štand i prodavali svoje proizvode.

3. Povucite proizvod koji želite prodavati u vrećama na desnoj strani. Kliknite na njih sa svojom lijevom tipkom miša, povucite ih s mišem, dođite s mošem točno iznad vreće

4. Prozor će se otvoriti, od vas tražiti da ukucate količinu i cijenu. Provjerite jeste li provjerili trenutne tržišne cijene, prije nego što unesete količinu novca za koju želite prodati svoje biljke . To možete učiniti na opciji ‘pregled’.

5. Kliknite na "današnje tržišne ponude ".

6. Bit će Vam naplaćeno 10% tržišne naknade za svaku ponudu. Kliknite "OK" za prihvaćanje naknadu, zatvorite prozor ako ne želite platiti. Vaša ponuda neće se staviti na tržište u tom slučaju.

7. Kad je Vaša ponuda na tržištu, možete ju vidjeti na desnoj strani. Kliknite na "X", ako ju želite povući natrag s tržišta. Imajte na umu, da se ne vraća 10% tržišne naknade.

Molimo da imate uvijek na umu trenutne tržišne cijene. Ponude previše visoke ili niske nisu dopuštene. Igrač uhvaćen kako prodaje / kupuje po ovim cijenama će dobiti zabranu igranja , kako bi igra bila poštena i jednaka za sve.

Pristojba

Morat ćete platiti naknadu za svaku ponudu koja se nalazi na tržištu, ova naknada je 10% od cijene. Novac će se odmah povući.
Ako uklonite svoju ponudu, nećete dobiti plaćenu naknadu natrag.

Uklonite ponude

Možete vidjeti svoje ponude na zelenim stolom na vrhu na desnoj strani na tržištu . Ako kliknete na crveni križić pored iz ponude, oni će biti uklonjeni.
Pozor: uplaćenu naknadu nećete dobiti natrag

Tržišna Spam

Molimo Vas ne stavljajte svoje ponude za jedan proizvod u više paketa i u prodaju jedan za drugim. Uvijek biste ih trebali staviti u jedan veliki paket.
Svaki kupac ima priliku da promijeni iznos za koji želi kupiti, ne morate kupiti cijelu ponudu. Nadalje, spam tržište je zabranjeno.

Kupiti

Možete kupiti proizvod klikom na "kupiti". Nakon klika na kupnju, novi prozor će se otvoriti, možete umetnuti iznos za koji želite kupiti. Pod ‘kupljeni proizvodi’ proizvodi će se odmah pojaviti u Vašoj polici, a novac će biti povučen.

Preskupo!

Osim nekih proizvoda možete pročitati opciju "preskupo!" umjesto "kupiti". To znači, da se ne može ni kupiti jedan uređaj iz ponude.