Green house

tomislav
Postovi: 542
Pridružen/a: 25 tra 2012 12:58

Green house

PostPostao/la tomislav » 26 srp 2012 11:17

The Greenhouse

Sa razinom 12 pa nadalje pronaći ćete zadatke koji vam omogućuju da aktivirate novi greenhouse.

Sa završetkom novog zadatka dobit ćete sjemenje. Svako sjemenje može biti iskorišteno u greenhouse kako bi uzgojili nove kaktuse za vaš vrt.

Možete uzgojiti kaktuse u 5 različitih razina kvalitete. Što je veća razina više bodova ćete dobiti.
Ako pogledate u greenhouse vidjet ćete 4 različita sjemena u staklu. Kvaliteta razine kaktusa se označuje kvalitetnom konbinacijom sadnica. Razina kvalitete će biti prikazana zvjezdicama ispod. Promjenom sadnica možete utjecati na razinu kvalitete koja može opadati ili rasti od 1 do 5.


Jednom kada ste odlučili o kvaliteti kliknite na zelenu opciju kako biste potvrdili vaš odabir. Profesor će vam sada reći količinu proizvoda koje je potrebno za uzgoj. Dostavom potrebnih proizvoda će početi sa uzgojem. Sve sadnice moraju biti dobro zbrinute.
Klikom na posađeni kaktus , prozor sa 4 polja će se otvoriti. Svaka od tih prozora odgovara određenim potrebama sadnica koje trebaju za greenhouse.

Kaktus treba vodu,fertilizer, potrebnu svjetlost te njegu.

Jednom kada je indicator dostignut na dnu, kaktus će prestati sa rastom sve dok se ne napuni opet. Jednom kada je kaktus spreman može biti sakupljen sa klikom.

Tretman je kratkog vremena.Možete aktivirati specijalne tretmane ali oni koštaju Kredita ali imaju puno veći efekat . Premium tretmani će biti dodani, regularni tretmani će biti oduzeti proporcionalno. Ako izvršite isti tretman unutar 10 sekundi nećete platiti punu cijenu dvaputa,samo 10 sekundi razlike.


I 101 on sađenja/križanje-uzgoj kaktusa:

Korak 1:
Ovisno o vašoj razini, pronaći čete 4 serije zadataka za svaki uzgoj kaktusa.Nakon završetka serija dobit ćete sjeme.

Korak 2:
3 stupca će se otvoriti. Testirajte različite kombinacije sadnica sve dok ne pronađete dobru kvalitetu križanja. Zvjezdice ispod će vam pokazati kvalitetu..

Korak 3:
Volite li kombinacije? Kako bi potvrdili vaš odabir, biti ćete prosljeđeni do sljedećeg pregleda.
Imate li sve potrebno za uzgoj?


Korak 4:
Sada će ovo sjeme početi rasti u predivnu sadnicu.Kliknite na sadnicu kako bi vidjeli podatke o njoj.Morate se pobrinuti da su indikatori uvijek visoko te da ne padnu na dno bar-a.

Na dnu lijeve strane ćete pronaći broj tretmana kao što je fertilizer svaki od njih je aktivan određeni dio vremena. Kliknite na zvjezdicu kako bi pristupili I aktivirali duže tretmane.


Korak 5:
Čim sadnica dostigne finalni razvoj možete ju ubrati te će se pojaviti na vašoj polici. Ove specijalne uzgojne sadnice če vam dati više bodova nego obične sadnice.Jedini način njihove reprodukcije je uzgojem u greenhouse.