Kolekcionar

tomislav
Postovi: 542
Pridružen/a: 25 tra 2012 12:58

Kolekcionar

PostPostao/la tomislav » 26 srp 2012 11:17

Kolekcionar rijetkosti

Kolekcionar rijetkosti je postaviO dućan u Hedgerow Ville. On je malo ohol, stoga će priznati samo vrtlara samo koji su najmanje na razini Rose Cavalier (Level 12), te su u mogućnosti uzgojiti kaktus. Možete razmjenjivati svoje dragocjene kaktuse za bonus-paket ovdje, ili jednostavno kupiti sjeme za kaktuse.

Razmjena kaktusa za bonus pakete
Kolekcionar rariteta ima nekoliko bonus-paketa u ponudi za vas, ali traži nekoliko različitih kaktusa u zamjenu. Ako mu ih predate , bonus koji ste odabrali će se aktivirati za 8 tjedana.
Pogledajte na različite bonuse u izlogu. Jednostavno povucite miš preko jednog od bonus-paket-a simbolima ili kliknite na njega, a troškovi i koristi će se prikazati.
Ako želite predati tražene kaktuse za bonus-paket, kliknite na simbol s mišem, a zatim kliknite na "razmjenu". Nakon toga ćete dobiti bonus, a ona će se pojaviti u boji u izlogu. U cilju da se zaustavi proces razmjene, kliknite na "Cancel", i možete zadržati pregledavanja ili se vratiti kasnije.
Napomena: Bonus će biti aktiviran čim ste kliknuli na "razmjene" i potvrdili razmjenu. Bonus trajat će 8 tjedana. Zato ga možete ne- kupiti sada i aktivirati ga poslije.
Možete aktivirati nekoliko bonus-paketa u jednom trenutku, ali nijedan od njih dva puta. Na taj način možete djelovati gotovo bez granica, te imati dovoljno kaktusa za kolekciju rijetkosti. Možete lako vidjeti koji ste aktivirali bonus, ako su neaktivni biti će prikazani crno-bijelo.

Kupnja sjemena kaktusa
Posjetite skupljača rijetkosti, da ima pogled na ladice s puno plemenitih kaktus-sjemena. Budući da su toliko tražena i vrlo rijetka, ona se dobro provjeravaju
Uz svaki zadatak možete koji ste završili završili uz kaktus goste, sakupljač rijetkosti će rezervirati jedno sjeme za vas. Čim ste završili 10. potragu u nizu, moći ćete kupiti sjeme ove vrste kaktusa, ali ne više od završenih zadatak . Čim ste završili cijeli niz zadataka, sakupljač rijetkosti će vam prodati što više sjemenki ove serije zadataka kao što biste željeli imati.