Besplatni bonus pokloni uz kupnju dijamanata

cupavi
Postovi: 191
Pridružen/a: 10 vel 2013 13:07

Besplatni bonus pokloni uz kupnju dijamanata

PostPostao/la cupavi » 01 lis 2015 16:31

Dragi zoo direktori,

Imamo potpuno novi izbor za vas: Svakom kupnjom od 70 Dijamanta ili više, moći ćete birati između Gvinejskog Prasca ili Studentice Zoologije.


slika

Gledajte ih, stvarno su brzi! Mali Gvinejski Praščići trčkaraju uokolo po vašem Zoo-u! No, ako je trčanje za mališanima previše posla za vas, možete se odlučiti za Studenta Zoologije koji će sigurno pronaći svoj put kroz vaš Zoo bez da se slučajno ušeta u lavlji kavez.....barem se nadamo.

slika

Ovaj Gvinejski Prasac je maleni izrod koji je izvorom iz Južne Amerike. Njegova poslušna narav je razlog zašto je tako popularan kao ljubimac i pokusni kunić. U vašem Zoo-u možete ga držati u Terariju.

slika

Studentica Zoologije voli provoditi mnogo vremena u Zoo-u, promatrajući životinje i vodeći zapisnik o njima. Kako bi izrazila zahvalnost za to što ju puštate da se šeće po vašem Zoo-u, davati će vam poklone svakih 6 sati. Samo kliknite na zvjezdicu iznad njezine glave kako biste pokupili vaše iznenađenje - može biti svašta, od bodova iskustva do Zoo Dolara, pa čak i dijelova kartice i zaposlenika!

Kupnjom 140 Dijamanta ili više, moći ćete birati između 2 Gvinejska Prasca (tako da možete dobivati majušne bebice) ili 2 Studentice Zoologije (ne, ne možete od njih dobivati majušne bebice).

Uživajte u igri!Vaš My Free Zoo Tim


*Kako biste dobivali bonus poklone, morate kupiti 70 ili više dijamanta u jednoj transakciji. To znači da nekoliko manjih uplata (npr. 2x 50 Dijamanta) se neće brojati. Za svaku uplatu ćete dobiti izbor između dva predmeta. Nije moguće dobiti oba dva bonus predmeta. Kupnja od 70 Dijamanta ili više će vam dati mogućnost biranja između Gvinejskog Prasca ili Studentice Zoologije. Kupnjom od 140 Dijamanta ili više će vam dati mogućnost biranja između dva Gvinejska Prasca ili dvije Studentice Zoologije. Nije moguće dobiti više od dva bonus predmeta za samo jednu transakciju.
slika
Za pomoć klikni OVDJE

cupavi
Postovi: 191
Pridružen/a: 10 vel 2013 13:07

Besplatni bonus pokloni uz kupnju dijamanata

PostPostao/la cupavi » 21 lis 2015 11:19

Dragi zoo direktori,

Uskoro nam stiže Halloween!

Odabrali smo prigodne strašljive bonus poklone koje ćete dobiti prilikom kupnje 70 dijamanata ili više!
(Ustvari više su slatki nego strašni, ali pustimo ih neka vjeruju da zbog njih protrnemo od glave do pete).

slika

Marabou roda je zadivljujuća ptica koja obitava u savanama na jugu Sahare. S rasponom krila od gotovo 3 m, ona je jedna od najvećih ptica koje lete. Obično se zadržava oko strvina (koje su njezin glavni izvor hrane), a njezina sličnost na ćelavog, grbavog čovjeka uzrok je nadimku "Pogrebnik." U vašem vrtu, Marabou roda će se osjećati najugodnije u ogradi kamena i savane gdje zauzima 8 polja.

slika

Batman je sve ono što njegovo ime govori. On je šišmiš. I čovjek. Ili točnije rečeno čovjek u neobičnom kostimu šišmiša koji voli mahati rukama. Ali nije superheroj. Prema običaju (trick or treat) svakih 5:30 sati donositi će poklone. – to mogu biti: bodovi iskustva, zoo dolari, djelovi kartica ili timovi zaposlenika.

slika

Kupnjom od 140 Dijamanata ili više, dobiti ćete čak dva Batman-a, za dvostruku šišmiš- zabavu ili dvije Marabou rode, pa možete uzgajati bebe za koje svi znamo da donose rode.

Uživajte u igri!

Vaš My Free Zoo Tim

*Da bi dobili bonus poklone, potrebno je kupiti 70 ili više dijamanta u jednoj transakciji. To znači da se nekoliko manjih uplata (npr. 2x 35 Dijamanta) neće računati. Za svaku uplatu ćete dobiti izbor između dva predmeta. Nije moguće dobiti oba dva bonus predmeta s jednom uplatom. Kupnja od 70 Dijamanta ili više dati će vam mogućnost biranja između Marabou rode ili Batman-a. Kupnja od 140 Dijamanta ili više će vam dati mogućnost biranja između dvije Marabou rode ili dva Batman-a. Nije moguće dobiti više od dva bonus predmeta za samo jednu transakciju.
slika
Za pomoć klikni OVDJE

cupavi
Postovi: 191
Pridružen/a: 10 vel 2013 13:07

Besplatni bonus pokloni uz kupnju dijamanata

PostPostao/la cupavi » 11 stu 2015 12:14

Dragi zoo direktori,

U hladnim maglovitim jutrima jesenskih dana, možete ih vidjeti na poljima, u mirnoj ispaši…

slika

Od ovog trenutka Jelen lopatar biti će vam dodijeljen sa svakom kupovinom od 70 dijamanata* ili više.

Jelen Lopatar je srednje velik jelen porijeklom iz Srednje Europe, no danas se može pronaći po cijelom svijetu. Lako je prepoznatljiv po bijelim pjegicama na krznu. Mogu skočiti čak do 1.75 m u visinu i 5 m u daljinu.

slika

U vašem vrtu, najugodnije će se osjećati u ogradama Pašnjaka i Šume, gdje će zauzimati 10 polja, a mogu se držati u krdima do 10 komada.

Sa kupovinom od 140 Diamonds ili više, dobiti ćete dva Jelena Lopatara, što će vam omogućiti da iz uzgajate i dobijete male, neodoljive Bambije!

Uživajte u igri!

Vaš My Free Zoo Tim


*Važno: Svaka kupovina je zasebna transakcija. Bonus životinja neće biti dodijeljena ukoliko je uplata izvršena u nekoliko manjih iznosa (npr. 2 x 35 dijamanata). Kupovina 70 dijamanata donijeti će vam jednog jelena Lopatara; kupovina 140 dijamanata ili više donijeti će vam dva jelena Lopatara. Ne postoji mogućnost da se dobije više od 2 jelena Lopatara u jednoj transakciji.
slika
Za pomoć klikni OVDJE

cupavi
Postovi: 191
Pridružen/a: 10 vel 2013 13:07

Besplatni bonus pokloni uz kupnju dijamanata

PostPostao/la cupavi » 02 pro 2015 14:19

Dragi igrači,

Prosinac/Decembar je stigao! Božićni duh ušuljao se u vaš zoo – u obliku dva potpuno-nova bonus poklona uz kupovinu dijamanata!

slika

Sa svakom kupovinom od 70 dijamanata* ili više, moći ćete izabrati između njuškave Crvene riječne svinje - sretnog prašćića ili Božićnog vilenjaka, tihog NPC-a.

slika

Crvena riječna svinja je baš sve što njezino ime govori: Ove zapanjujuće crvenkasto-smeđe svinje žive u prašumi, uživaju u područjima blizu rijeka i močvara. Odlični su plivači, a jedu baš sve, od korijenja i gomolja do insekata i strvina. U potrazi za korijenjem često kopaju u blatu po plantažama, pa su nepoželjne i smatraju se velikom smetnjom. U vašem vrtu neće smetati nikome, samo ih je potrebno udobno smjestiti u ogradu Savane ili Džungle.

slika

Ukoliko niste obožavatelj praščića ili jednostavno želite napraviti božićni ugođaj u vašem vrtu, imamo drugu opciju poklona za vas: Božićni vilenjak. Ovaj veseli NPC tiho će kružiti vašim vrtom sa svojim fenjerom, promatrajući svu malenu dobru djecu u igri. Svakih 5:30 sati, imati će posebno iznenađenje za vas! To mogu biti bodovi iskustva, zoo dolari, komadići kartica ili čak timovi zaposlenika!

Sa svakom kupovinom od 140 dijamanata* ili više, dobiti ćete čak dvije Crvene riječne svinje za uzgoj ili dva Božićna vilenjaka (za dvostruko božićno veselje)!

Uživajte u igri!

Vaš My Free Zoo Tim

*Kako bi primili bonus poklon, 70 dijamanata ili više treba biti kupljeno u jednoj transakciji. To znači nekoliko manjih uplata (npr. 2x 35 dijamanata) se neće računati. Za svaku uplatu, dobiti ćete izbor između dva predmeta. Nije moguće dobiti dva različita bonus predmeta u jednoj uplati. Kupovina od 70 dijamanata ili više donijeti će vam, po vašem izboru, Crvenu riječnu svinju ili Božićnog vilenjaka. Kupovinom 140 dijamanata ili više donijeti će vam, po vašem izboru, dvije Crvene riječne svinje ili dva Božićna vilenjaka. Nije moguće primiti više od dva bonus predmeta prilikom jedne uplate.
slika
Za pomoć klikni OVDJE

cupavi
Postovi: 191
Pridružen/a: 10 vel 2013 13:07

Besplatni bonus pokloni uz kupnju dijamanata

PostPostao/la cupavi » 23 pro 2015 13:29

Dragi igrači,

Glasni odjek plača proteže se kroz savanu – možete ih vidjeti kako stoje, u visokoj travi, prekriveni bogatim crnim perjem s glavom obojanon u crveno i velikim crnim kljunom Južni zemljani Kljunorožac!

slika

Od ovog trenutka Južni zemljani Kljunorožac biti će vam dodijeljen uz svaku kupovinu od 70 dijamanata* ili više.

Veličanstveni Južni zemljani Kljunorožac velika je i teška ptica. Može letjeti, ali radije se kreće na nogama – jede insekte i žabe, te druge male životinje. Kod ove životinje posebno je zanimljiva činjenica da je paru Južnog zemljanog Kljunorožca potreban „pomoćnik“ kako bi uspješno uzgojili svoje mlado.

U vašem vrtu, najbolje će se osjećati u ogradama kamena i savane, gdje će zauzimati 8 polja prostora, a možete ih držati u grupama od 8 životinja.
Uz svaku kupovinu od 140 dijamanata* ili više, dobiti ćete dva Južna zemljana Kljunorožca za uzgoj – ne brinite u vašem vrtu neće biti potrebni pomoćnici kako bi odgoj mladunčadi bio uspješan.

Uživajte u igri!

Vaš My Free Zoo Tim

*Da bi dobili Južnog zemljanog Kljunorožca, potrebno je kupiti 70 dijamanata ili više u jednoj transakciji. Nekoliko manjih transakcija (npr. 2x 35 dijamanata) neće se računati. Kupovina 70 dijamanata ili više donijeti će vam jednog Južnog zemljanog Kljunorožca; kupovina 140 dijamanata ili više donijeti će vam 2 Južna zemljana Kljunorožca. Nije moguće dobiti više od 2 Južna zemljana Kljunorožca u jednoj transakciji.
slika
Za pomoć klikni OVDJE

cupavi
Postovi: 191
Pridružen/a: 10 vel 2013 13:07

Besplatni bonus pokloni uz kupnju dijamanata

PostPostao/la cupavi » 13 sij 2016 13:32

Dragi zoo direktori,

Sada me vidiš, sad me ne vidiš. Ova mačka obožava stjenovite pukotine planinskih stepa i travnjaka središnje Azije.

slika

Od ovog trenutka Manul (Pallas mačka) biti će vam dodijeljena uz svaku kupovinu od 70 dijamanata* ili više.

Ova čupava loptica, također poznata kao Pallas mačka, osamljena je životinja nešto malo veća od uobičajene kućne mačke, nešto kraćeg tijela i zdepastijeg izgleda. Tijekom dana, spavaju u pećinama i jazbinama – tijekom noći izlaze kako bi lovili glodavce i malene ptice. U vašem vrtu, uživati će u ogradama kamena i leda, gdje zauzimaju 10 polja prostora. Obzirom da nisu druželjubive, možete držati najviše 4 životinje u jednoj ogradi.

Uz kupovinu od 140 dijamanata* ili više, dobiti ćete dva Manula (Pallas mačke) za uzgoj, kako bi mogli promatrati malene mačkice kako uživaju u trčanju i skakanju po vašem vrtu!

Uživajte u igri!

Vaš My Free Zoo Tim

*Da bi dobili Manula (Pallas mačku) potrebno je kupiti 70 dijamanata u jednoj transakciji. Nekoliko manjih transakcija (npr. 2 x 35 dijamanata) neće se računati. Kupovinom 70 dijamanata ili više dobiti ćete jednog Manula; kupovinom 140 dijamanata ili više dobiti ćete dva Manula. Nije moguće dobiti više od dva Manula jednom transakcijom.
slika
Za pomoć klikni OVDJE